ТОП УСЛУГИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ


Извършваме изграждане и ремонт на хидроизолацията на покриви с качествени материали на изгодни цени. Крайните цени, които предлагаме са достъпни за всички клиенти. Цените са по договаряне след оглед на обекта. Работим в София и цялата страна.
хидроизолация на покриви


НАД 150 М2 - ОТСТЪПКИ
Обърнете се към нас ако имате нужда от ремонт! Хидроизолация c полиестерна мембрана APP 4.5 кг/м2 с включен труд и материали. Цените са по договаряне след оглед на обекта.

вътрешни и външни ремонти


НАД 150 М2 - ОТСТЪПКИ
Обърнете се към нас ако имате нужда от ремонт! Можем да се погрижим за всички вътрешни или външни ремонти, от които се нуждае домът Ви. Цените са по договаряне след оглед на обекта.

вътрешни и външни ремонти


НАД 50 МЕТРА - ОТСТЪПКИ
Поставяне на първокласни безшевни улуци на топ цена. Специални отстъпки за направа на улуци с дължини повече от 50 метра. Цените са по договаряне след оглед на обекта.
вътрешни и външни ремонти


СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ
Екипът ни работи по проекти свързани с направа на надстройки на тавански помещения на къщи. Помещенията могат да бъдат с или без скосове. Цените са по договаряне след оглед на обекта.

монтаж на гипсокартон


НАД 100 М2 - ОТСТЪПКИ
Придайте на домът си индивидуален облик! Гипскартонът има много приложения. Можем да придадем различен и модерен вид на всяка стая. Цените за София и страната се определят след оглед.

монтаж на фаянс и теракот


НАД 100 М2 - ОТСТЪПКИ
От мечтаният дом Ви дели един ремонт! Здравите и перфектно подредени плочки вече могат да бъдат в дома Ви. Изберете фаянс или теракот. Цените са по договаряне след оглед на обекта.
Работим с най-добрите ...

Всички строителни материали, които използваме са с доказано първо качество. Работим с най-добрите строителни материали, спазваме техническите изисквания и гарантираме за качеството на изпълнението на самата услуга, от наша страна! Устойчивият покрив зависи от материалите, които са вложени, както и от професионализма, с който е работено. Избирайки нас - Вие получавате най-доброто и от двете! Обадете ни се още днес, за да изготвим оферта за строителната услуга, от която се нуждаете!

All rights reserved 2019-2022 ® Design by APPeiron

0892 008 238