ТОП УСЛУГИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ


Извършваме изграждане и ремонт на хидроизолацията на покриви с качествени материали на изгодни цени. Крайните цени, които предлагаме са достъпни за всички клиенти.
хидроизолация на покриви


НАД 150 М2 - ОТСТЪПКИ
Обърнете се към нас ако имате нужда от ремонт! Хидроизолация c полиестерна мембрана APP 4.5 кг/м2 - 10.00 лв/м2 с включен труд и материали.

вътрешни и външни ремонти


НАД 150 М2 - ОТСТЪПКИ
Обърнете се към нас ако имате нужда от ремонт! Можем да се погрижим за всички вътрешни или външни ремонти, от които се нуждае домът Ви.

вътрешни и външни ремонти


НАД 50 МЕТРА - ОТСТЪПКИ
Поставяне на първокласни безшевни улуци на топ цена от - 17лв/метър. Специални отстъпки за направа на улуци с дължини повече от 50 метра.
вътрешни и външни ремонти


СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ
Екипът ни работи по проекти свързани с направа на надстройки на тавански помещения на къщи. Помещенията могат да бъдат с или без скосове.

монтаж на гипсокартон


НАД 100 М2 - ОТСТЪПКИ
Придайте на домът си индивидуален облик! Гипскартонът има много приложения. Можем да придадем различен и модерен вид на всяка стая.

монтаж на фаянс и теракот


НАД 100 М2 - ОТСТЪПКИ
От мечтаният дом Ви дели един ремонт! Здравите и перфектно подредени плочки вече могат да бъдат в дома Ви. Изберете фаянс или теракот.
МНЕНИЯ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Работим с най-добрите ...

Всички строителни материали, които използваме са с доказано първо качество. Работим с най-добрите строителни материали, спазваме техническите изисквания и гарантираме за качеството на изпълнението на самата услуга, от наша страна! Устойчивият покрив зависи от материалите, които са вложени, както и от професионализма, с който е работено. Избирайки нас - Вие получавате най-доброто и от двете! Обадете ни се още днес, за да изготвим оферта за строителната услуга, от която се нуждаете!

All rights reserved 2019 ® Design by APPeiron

0886 784 159, 0892 008 238